Skip to main content
Mercantor

REVISION TIL MINDRE FIRMAER

FÅ PROFESSIOBNEL HJÆLP TIL BOGFØRING

LAD VORES BOGHOLDER KLARE ARBEJDET

Slip for at lave bogføringen selv. Din lokale revisor klarer bogføring i Hillerød. Vi har kunder både lokalt i Hillerød, Helsinge, Allerød, men også i resten af landet.

Som erhvervsdrivende virksomhed er det lovpligtigt at lave bogføring. Men om det udføres intern eller ekstern bogholder er op til dig som virksomhedsdrivende.

Når du vælger os til at stå for din bogføring, kan du være sikker på et veludført stykke arbejde.

VI TILBYDER EN PAKKELØSNING, DER SOM MINIMUM ONFATTER:

  • Registrering af finans bilag
  • Registrering af debitor og kreditor bilag
  • Registrering af debitor og kreditor betalinger

Da vi godt ved, at enhver virksomhed har forskellige behov, tilrettelægger vi selvfølgelig vores ydelser, så de passer til netop din virksomheds behov. Ydermere tilbyder vi også udarbejdelse af lønregnskab.

OVERLAD BOGFØRINGEN TIL EN EKSTERN BOGHOLDER

Når først du har styr på indtægter og udgifter, skal du ikke længere bekymre dig, hvis myndighederne og SKAT ønsker at se dine bilag.

Med professionel bogføring og den rette bogholder skaber vi sammen overblik over alle aktiviteter i din virksomhed. Vi sørger for, at alt er anført korrekt i din bogføring og hjælper dig, hvis der skulle mangle dokumentation.

Som professionelt revisionsfirma klarer vi eksempelvis bogføringen af et kvartal for en mindre virksomhed på få timer. Lad ikke bogføringen trække ud. Kontakt din lokale bogholder i Hillerød!

HVAD ER BOGFØRING?

Uanset om du driver en virksomhed eller er iværksætter, er det vigtigt at holde overblik over dine indtægter og udgifter.

Bogføring sker, når du registrerer dine bilag på organiseret vis. I vores bogholderi organiserer dine bilag, så du ment kan få overblik over din virksomheds aktiviteter. Som revisorer anbefaler vi altid, at du samler dine indkøb på et betalingskort.

De digitale bevægelser gør det lettest for dig og os at overskue alle aktiviteter, så du ikke risikerer, at der opstår regnskabsfejl, eller at du mister penge. Selv små indkøb som frokost til dine ansatte skal regnes med i din bogføring.

RING OG HØR MERE OM BOGFØRING

Kontakt os på telefon 70 28 10 14 eller info@mercantor.dk for et personligt møde med din nye bogholder i Hillerød.

INDHENT ET GODT TILBUD

UDFYLD FORMULAREN OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ DIN OPGAVE. VI VENDER TILBAGE HURTIGST MULIGT