Skip to main content
Mercantor

REVISION TIL MINDRE FIRMAER

LØNREGNSKAB FOR VIRKSOMHEDER I ALLE STØRRELSER

Kunne du tænke dig at bruge tiden i din virksomhed på andre opgaver end lønregnskab? Så er du kommet til det helt rette sted. Lad i stedet for os hos revisor Mercantor i Hillerød står for indberetningen af lønnen for din virksomhed, så du kan bruge din tid på noget andet. Vores kunder kommer primært fra Hillerød, Helsinge, Allerød og resten af Sjælland.

Vi har som bogholdere stor erfaring inden for lønadministration for virksomheder i alle størrelse, som vi tilbyder til ganske konkurrencedygtige priser, og vi er vant til at håndtere de mange forskellige lønrelaterede spørgsmål, der måtte opstå i forbindelse med indberetningen.

Via dialog med dig og din virksomhed sikrer vi os, at løndata modtages rettidigt, og at du og dine eventuelle medarbejdere får lønnen udbetalt til tiden.

VI INDBERETTER LØN FOR ALLE SLAGS MEDARBEJDERE

Vi har stor erfaring med at indberette lønregnskab for alle typer af ansatte. Det gælder både:

  • Funktionærer
  • Timelønnede
  • Provisionslønnede

Vi arbejder primært i lønsystemer som Danløn og Bluegarden (Dataløn), men vi indberetter også direkte i letløn via skat.dk.

KONTAKT OS OG FÅ PROFESSIONEL HJÆLP TIL DIT LØNREGNSKAB

Kunne du tænke dig at få professionel hjælp til dit lønregnskab, så du kan være helt sikker på, at både du og dine eventuelle ansatte får udbetalt den rigtige løn til tiden, og så du samtidig kan bruge din tid på andre arbejdsområder, der giver mere værdi til virksomheden? Så er du altid mere end velkommen til at tage kontakt til os.

Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud med en billig pris til dig på vores hjælp. Derudover hører vi også meget gerne fra dig, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du kunne tænke dig at høre mere omkring vores arbejdsområder og kompetencer.

INDHENT ET GODT TILBUD

UDFYLD FORMULAREN OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ DIN OPGAVE. VI VENDER TILBAGE HURTIGST MULIGT