Få et tilbud

Ydelser2019-03-13T09:37:00+00:00

Ydelser

Hos Mercantor er vi din personlige revisor i Hillerød og omegn. Har du travlt i din forretning med at gøre det, du er allerbedst til og virkelig brænder for? Så lad os tage os af det økonomiske aspekt. Det er nemlig det, vi er bedst til.

Vi kan hjælpe dig med blandt andet:

DIN REVISOR MED SPECIALE I IVÆRKSÆTTERE

Vi har specialiseret os i at servicere iværksættere og mindre samt mellemstore virksomheder. Derfor kender vi til de udfordringer og det tidspres, du som iværksætter kan stå overfor. Som din revisor kan vi være en sparringspartner og afhjælpe med økonomistyringen så du kan fokusere på resten af din forretning.

Vi har stor erfaring i at rådgive iværksættere med etablering af virksomhed, gennemgang af forretningsplaner og udarbejdelse af budgetter. Så overvejer du at starte nyt op og mangler gode råd, vejledning og sparring, er vi den rette samarbejdspartner for dig. Som revisor kan vi nemlig hjælpe med rådgivning og vejledning i alt lige fra bogholderi til fakturering, momsregler og debitorstyring.

VI HAR LØBENDE KONTAKT

Vi ved at det er vigtigt for mange at have en god og løbende kontakt med sin revisor. Derfor vægter vi den personlige kontakt meget højt når du vælger os som din revisor. Hos os vil du ikke være et nummer i rækken.

Kontakt os gerne på telefon 70 28 10 14 eller info@mercantor.dk for at tage en snak om dine behov for hjælp af en professionel revisor. Du kan også udfylde vores kontaktformular hvis du vil kontaktes med et uforpligtende tilbud på din opgave.

INDHENT ET GODT TILBUD

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt